Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amit képviselni szeretnék

Gyerekkorom óta része az életemnek az alkotás és a kreativitás a családom révén, én mégis a multinacionális világot választottam. Viszont az évek során rájöttem, hogy a saját utamra van szükségem. Ha érdekel, hogy mi a célom a vállalkozásommal, hogy mit tartok fontosnak megőrizni, és mik a további terveim, akkor olvass tovább!

Bár a kötéshez, horgoláshoz, hímzéshez leginkább hintaszékben babaruhát kötögető békés nagyikat társítanak az emberek általában, a valóságban a fiatalok legalább annyira szeretnek alkotni – misszióm az, hogy segítsek átlépni a „kötés-horgolás mamis” sztereotípián; a kötés, horgolás nincs életkorhoz kötve – szeretném minél többekkel megismertetni ezt a fajta alkotást, mint az önmegvalósítás, kikapcsolódási lehetőség egy nagyon szép és különleges formáját, és minél több fórumon láttatni, hogy a kézzel készített termék lehet modern, ízléses és sosem fog veszíteni az értékéből.

Ugyanakkor szeretném átadni az alkotás örömét és azt a tudást is, amit én is úgy kaptam kölcsönbe, mintaleírások, tippek, trükkök formájában itt, a honlapon, valamint rendszeres (online vagy személyes) workshopok tartásával.

 

Szeretnék többek között olyan mintaíró lapokat, füzeteket, fonalvezetőket, fonal nyilvántartó lapocskákat is elérhetővé tenni, amik legalább olyan hasznosak, mint amennyire szépek, igényesek és modernek. Imádom a kockás füzetem, de egy idő után igényem lett olyan füzetekre, rendszerezőkre, amiket megterveztem a magam számára, és amikről úgy gondolom, hogy ti is szívesen használnátok. Modern alkotó lányoknak modern eszköztár, nem igaz?

Ezzel együtt mivel fontos számomra a környezet védelme, ezért kivételesen fontosnak tartottam olyan környezetbarát, esztétikus és hasznos termékeket tervezni és készíteni, amiket szívesen és örömmel használok én magam is a mindennapokban. Szeretném, a termékek segítségével a fogyasztói szokásaink újra gondolásának fontosságát is hirdetni (hulladék csökkentése, etikus vásárlás) hiszen nem újkeletű életforma a természetes alapanyagokból, kézzel készített használati tárgyak készítése, valójában így működött több ezer évig a világ, jól esik visszatérni ezekhez a forrásokhoz. 

Végül, de nem utolsó sorban, egy számomra értékes és fontos tevékenység szeretetét szeretném átadni, és nagyon boldoggá tenne, hogy ha az, amit én itt és most képviselek, inspirációként szolgálhatna számodra.