Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lily cumilánc - menta

3.390 Ft

Mindig leesik a cumi a földre? Elég bosszantó, főleg, ha sétáltatás közben esik meg!

Leírás

A Lily cumilánc az anyukák hasznos segítőtársa lehet az ilyen helyzetekben!

A legbiztonságosabb, ha a kisbaba ruhájára csatolod a láncot, szabadon álló tárgyhoz ne rögzítsd, mert maga köré tekerheti a baba. Valamint kérlek mindig ellenőrizd a cumilánc épségét.

Tisztítás: kézmosás ajánlott meleg vízzel, babáknak való mosószerrel. Időnként mosózsákban mosható 40 fokon, ha szükségét érzed.

A cumilánchoz csodálatos színű, 100% bababarát, vegán, fair trade gazdaságból származó pamut fonalat használtam, valamint a készítés során figyelembe vettem az európai uniós ajánlásokat is, azaz cumiláncok hosszúsága max 22 cm (csat nélkül) a baba legnagyobb biztonsága érdekében.

A rögzítő csatok összetétele vagy káros anyag mentes műanyag, vagy bükkfa + rozsdamentes fém. Az általam megkérdezett anyukák javaslata alapján szabadon választható, hogy ki milyen anyagú klipszet tart legjobbnak a kisbabája számára, viszont az összes változót egy legördülő listában megjeleníteni nagyon hosszú lenne, és könnyű lenne elveszni. Ezért a következő megoldás született a rendelés menetére: Kérlek válaszd cumiláncot / cumiláncokat, tedd a kosaradba.majd lépj át a Webshop - Babaszoba - Cumi-és rágcsalánc kellékek fülhöz, és tedd a kosaradba azt a klipszet, amit szeretnél a cumilánchoz. Mivel a cumilánc ára tartalmazza a klipsz árát is, ezért ezen a fülön a klipsz 0 forintért van megjelenítve.

Tipp: a gombos cumikhoz egy szilikon adapter megvásárlása szükséges, amit megtalálsz szintén a Webshop - Babaszoba - Cumi-és rágcsalánc kellékeknél, a cumiláncokkal harmonizáló színekben.

Tipp2: nem csak a cumit, az Amuska rágókát is rögzítheted a cumilánchoz