Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lamna

550 Ft

Összetétel: 100% Organikus pamut

Mosógépben 40 ⁰C fokon mosható

Leírás

A kelende egyik slágerterméke kétségen felül az arctisztító korongok, ami igazából nem nagy meglepetés, hiszen olyan sokféle módon be tudjuk illeszteni a napi rutinunkba a használatukat. Ezért arra gondoltam, hogy az amúgy is széles palettát újabb darabokkal bővítem; a Lamina, Lamella és Lametta mellé megérkezett a rusztikusabb vonalat képviselő Lamna. Puhasága csillagos ötös, vastagságra valahol a Lametta és Lamina közé tenném. Úgy örülök, hogy egyre többen szavaztok a fenntartható megoldásokra, én magam is elkötelezett támogatója vagyok a fair és fenntartható életmódnak; így a Lamna is 100% organikus fonalból készült, ami szuper választás neked, a bőrödnek és a Földnek is.

A Lamna korongok egyesével és Lamna csomagban (3 db Lamna - mogyoró, púderrózsa és búzasárga) is elérhetőek.

Méret: Átmérő 8 cm, ugyanakkor kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes darab kézzel készített termék, ezért az egyes darabok 0,5 - 0,5 centiméterrel eltérhetnek egymástól.

Anyag összetétele és kezelése: 100% pamut. Használat után kézmeleg vízben, szappannal átdörzsölve mosd ki, de mosógépben is mosható a termék 40 ⁰C fokon.

A termék lebomló, komposztálható.