Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Naturabag M

4.500 Ft
Összetétel: 80% újrahasznosított pamut, 20% újrahasznosított polieszter, fakarika Kézi mosás ajánlott (vagy ennek megfelelő program a mosógépben)

Leírás

Tartóból, szütyőből, rendszerezőből sosem elég! Kezeket fel, ki gondolja még így? Telefon, kulcs, pénztárca, kézfertőtlenítő, maszk, pont belefér, már indulhatsz is! Vagy inkább a fürdőben használnád, felakasztva, vagy a szélét lehajtva apróságok tárolására? Nővérem az hidratáló ampulláit tartja bennük, én rohangálós tatyónak használom, de a fürdőszobában is van egy különítmény a sminkcuccoknak. Van aki a növényeit öltözteti ezekbe, és van aki az izéket, meg a mütyüröket, vagyis a háztartás alapkellékeit :-) tárolja bennük - szóval sorolhatnám, de a lényeg, hogy mindenkinél kiváló szolgálatot tesz a mindentartó! Sűrű de egyszerű textúrája varázsolja letisztult, modern és tartós kiegészítőddé, a fakarika pedig nem csak kedves, de hasznos elemként is funkcionál.

Összetétel: 80% újrahasznosított pamut, 20% újrahasznosított polieszter, fakarika

Kezelés: Kézi mosás ajánlott (vagy ennek megfelelő program a mosógépben)

Méret: 16x15 cm, ugyanakkor kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes termék kézzel készült, ezért az egyes darabok 0,5 - 1 centiméterrel eltérhetnek egymástól.