Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Hiszem, hogy az alkotás maga időtlen, csak az adott kor igényeihez kell igazítani, és hogy valami, aminek története van, sokkal több lehet, mint csupán egy tárgy. 

Ebben a szellemiségben készítem a horgolt és kötött dekorációkat, ajándék- és használati tárgyakat, amikben ott vannak édesanyám és nagymamám tanításai, útmutatásai, kiegészülve az én modern szemléletemmel és saját stílusommal.

Szeretném átlépni a „kötés-horgolás mamis” sztereotípiát, mert véleményem szerint az alkotás  nincs életkorhoz kötve, misszióm, hogy minél többekkel megismertethessem az alkotást, mint az önmegvalósítás, kikapcsolódási lehetőség egy nagyon szép és különleges formáját, valamint hogy a kézzel készített termék lehet modern, ízléses és sosem fog veszíteni az értékéből.

Minél több alkotást szeretnék megmutatni nektek, amik az egyszerű örömön túl értékeket is képviselnek, és amik mögött történetek húzódnak. Szeretném ugyanakkor átadni az alkotás öröme mellé  azt a tudást, amit én is úgy kaptam kölcsönbe, mintaleírások, tippek, trükkök formájában. 

Üdvözöllek tehát a kelende manufaktura oldalán, jó nézelődést, válogass kedvedre! 

Elvira